Vårstäda ditt inre - kursstart 4/4 2022

Självkärlek & skuggarbete

Lär dig omfamna ditt inre "mörker" och de sidor av dig själv du helst vill "gömma", för att stärka din självkänsla och öka din självkärlek.

Släpp gamla trauman och transformera ditt liv till mer ljus och glädje. Bli mer hel, mer du. <3
Självstudiekurs online (4 veckor) med livecoaching i grupp via Zoom (valfritt via video/ljud eller chat för att vara mer anonym) vid två tillfällen med Cert. Healer/hälsovägledare Therese.

  • Vad är skuggarbete och skuggsidor?
  • Hur kan skuggarbete hjälpa mig att må bättre och älska mig själv mer?
  • Hur identifierar jag mina skuggsidor?
  • Vad händer om jag undantränger mina skuggsidor?
  • Hur gör jag skuggarbete?
  • Övningar, meditationer och tapping


Livecoaching via zoom (spelas in ifall du inte vill/kan delta):
onsdag 13/4 kl 19.00
lördag 30/4 kl 10.00

Möjlighet att ställa frågor via chat, video eller ljud till Therese för att få hjälp med ditt skuggarbete. Du kan även välja att bara vara med och lyssna till andras frågor. <3

Övrigt material är inspelat så du kan ta del av det precis när/var det passar dig.


(Denna kurs ingår i vår längre utbildning til Certifierad Healer, men efter önskemål öppnar vi upp den för alla som vill och känner sig kallade att delta.)

Din mentor under kursen: Therese

Jag har varit intresserad av och jobbat med personlig utveckling sedan tonåren. Utbildade mig till healer redan som 14-åring och har under årens lopp gått massor av olika kurser inom healing, intuition, medialitet, personlig utveckling, hälsa, stresshantering, mental träning m.m.

Jag har jobbat som massör över 10 år (innan en skada i fingret satte stopp för det), samt som healer, medial vägledare och spirituell mentor, så jag har lång erfarenhet av att jobba med människor. Jag brinner för att hjälpa andra att släppa sina begränsningar och hitta sina bästa jag och sin inre potential. Likaså utvecklar jag ständigt mig själv och mina kunskaper, för att bli mitt bästa jag, och få ännu fler verktyg för att hjälpa mina klienter och elever på bästa sätt.

Förutom att jag driver mitt företag Butik Ametist / Svenska Healingskolan så är jag mamma till tre grabbar, matte till en japansk spets, och sambo. Är uppvuxen i Dalarna men bor i Sundsvall sedan 2009.
Created with