Änglahealingmassage

Lär dig ge en välgörande massage med healinginslag. Du jobbar med änglar, healing och eteriska oljor i denna lymfteknik.

Änglahealingmassage

I denna kurs lär du dig en välgörande massage som bygger delvis på lymfmassage, som har god effekt på vårt välbefinnande och immunförsvar.

Eteriska oljor och aromaterapi förstärker effekten av både healingen och massagen, men kan såklart uteslutas vid ev, doftallergi.
Denna kurs passar både nybörjare inom massage, såväl som dig som redan innan kan någon massageteknik. Du behöver inte ha några anatomiska kunskaper sedan innan.

Förkunskaper som krävs för denna kurs: vår kurs i Änglahealing.

Kursen är självstudier men du har tillgång till din mentor under hela studietiden. Börja kursen när det passar dig, studera när och var du vill. Du har tillgång till kursen i minst 2 år.

Massageteknikerna finns beskrivna i både film och text. Du redovisar dina kunskaper genom skriftlig dokumentation samt videofilmar delar av massagen.

Diplom utfärdas efter avklarad kurs.

Din kursledare och mentor

Therese
Cert. Healer / Massör / Änglaterapeut
Om mig
Jag lärde mig healing och klassisk massage redan som 14-åring.

2009 utbildade jag mig till massör och hälsovägledare och jobbade med klassisk-, bindvävs-, koppnings- och lymfmassage till 2019 när en skadad sema i handen satte stopp för det.
Created with