Livesänd healingmeditation 22 juni 2022 kl 19.00

Balansera dina energier

I denna healingmeditation kommer du att guidas till att rena, balansera och fylla på dina energier och chakran. Släppa gamla begränsningar och öppna upp för det nya.

Dessa tider av uppstigning/medvetandehöjning kan vara påfrestande - vi möter våra gamla skuggsidor, rensar ur gamla energier både fysiskt och mentalt.

I denna healingmeditation får du hjälp att balansera energierna i den här transformationen - vi är på väg från 3D till 5D. En väg som kan te sig lite "skakig" och ge olik "uppstigningssymtom". En energibalansering kan hjälpa till att få detta att mildras. <3
Livesändningen kommer att hållas via hemlig youtube-länk. Inspelningen hittar du här i kursplattformen sedan, så du kan ta del av meditationen hur många gånger du vill efteråt.

Du behöver alltså inte vara med live om du inte kan. Healingen kommer dig tillgodo även av inspelningen.<3


Therese jobbar kvantfysiskt och med atlantis-healing, änglar, guider, kraftdjur och kristaller. Hennes healingmeditationer brukar av deltagarna beskrivas som kraftfulla, renande och transformativa.

Cert. Healer Therese

Välkommen till en avslappnande, renande och balanserande healingmeditation med mig! Jag har sysslat med healing, intuition och perosnlig utveckling sedan 1997 och brinner för att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter.

Att få hjälpa människor till mer välmående är något jag verkligen älskar!

Created with