Bli mer än "bara" healer - bli intuitiv healer-terapeut

Vill du hjälpa andra att må bättre?

Det här är utbildningen för dig som vill utveckla dig mer om healing, intuition, energiskydd och kvantfysik.

Den passar både nybörjare såväl som dig som redan sysslar med någon form av healing.

(Utbildningen bytte namn 2024 från Cert. Healingterapeut då namnet krockade med en annan utbildare som hade samma namn.)


Ditt pris: 14.444kr (ord.pris ca 44.444kr)

Anmälan:  https://butikametist.se/products/certifierad-healingterapeut
I denna utbildning lär du dig mer om bland annat:

 • Hur du utvecklar dina intuitiva förmågor för att bli en ännu bättre healer
 • Hur kanaliserar man energi och vilken energi ska man kanalisera?
 • Healing, chakran, auran
 • Hur skyddar och renar man energier?
 • Psykologi & personlig utveckling
 • Energimässiga orsaker till fysiska problem och hur man kan jobba med healing för att lösa upp dem
 • Frekvenshealing
 • Hälsotips vid vanliga "åkommor"
  Utbildningen är för dig som:

 • Vill lära dig mer om hur healing, kvantfysik, energier och frekvenser fungerar


 • Vill utveckla dig själv, din intuition, andlighet och healingförmåga


 • Vill hjälpa andra till bättre välmående genom dina healing-gåvor och samarbetet med dina healing-guider/andliga guider


 • Vill lära dig mer om energiblockeringar - hur/varför de uppkommer och vad man kan göra åt dem


 • Vill lära dig tekniker för energiskydd, rening, och tidigare-liv-healingInga förkunskaper krävs, men utbildningen passar även dig som redan är utbildad/verksam inom någon healingform.

  Din utbildning innehåller bland annat:

  -Vad är healing, hur fungerar den och det här med energier och frekvenser?

  -Hur ger man healing på distans och/eller till grupper?

  -Vad är kvantfysik och hur fungerar energier och healing enligt kvantfysiken? (Spännande och inte lika "avancerat" som det låter! ;-) )

  -Hälsokunskap och naturlig hälsa

  -Stärk dina intuitiva förmågor

  -Psykologi och personlig utveckling (både din och dina klienters)

  -Energiblockeringar, rening av sådana samt av entiteter och "energimässiga implantat"

  -Hur jobbar man med kunder/klienter - och hur hittar man dem om man vill starta/växa sin egen healingverksamhet?

  -Kanalisering av energier och intuitiva budskap/guider

  -Entreprenörskap och marknadsföring för andliga företagare och healers (eller hur man driver verksamhet utan företag).

  Write your awesome label here.
  Omdöme om utbildningen från en av kursdeltagarna:

  "Jag har gått utbildningen till Certifierad Healer-terapeut 2021-2022. Det är något jag verkligen kan rekommendera till dig som är intresserad av healing och energier.

  Therese är en väldigt pedagogisk och inkännande lärare och mentor med stort tålamod och glimten i ögat. Jag känner att jag har en stabil grund att stå på med många verktyg att ta till när det kommer till mitt framtida arbete som healingterapeut.

  Live sessionerna (som också spelas in) har varit väldigt givande och roligt att få ”träffa” och lyssna till de andra som också går utbildningen för att utbyta tankar och idéer.

  Som Therese brukar säga, det finns inga dumma frågor och det är högt i tak. Oavsett vilken nivå man befinner sig på så får man guidning och stöttning på sin väg framåt. "

  - Annica

  Vanliga frågor om utbildningen

  Hur fungerar utbildningen?

  Denna utbildning är helt online och mestadels uppbyggd på självstudier med färdiga studieplansförslag. Du gör den på tider och platser som passar dig. Det går därför utmärkt att kombinera utbildningen med jobb, familj och/eller andra studier.

  Beräknad tidsåtgång ca 5-10 timmar/vecka, du bestämmer själv. :-)

  Ca 1 gång/månad har vi live online coaching med mentorn Therese. Dessa är frivilliga att vara med på, men brukar vara väldigt givande. Sessionerna spelas in och kan ses i efterhand. Dessa sessioner hålls via Zoom. Frågor kan ställas via chat eller muntligt via ljud eller video (frivilligt).


  Utbildningens längd är upp till dig - en del gör den på någon månad, andra på ett par år, men du har obegränsad tid på dig att slutföra den.

  Inga förkunskaper behövs.

  Viss kurslitteratur behövs, även om det mesta ingår i kursen. Böckerna brukar ofta finnas på bibliotek eller som ljudbok.

  Delbetalning? Ångerrätt? Certifiering?

  Det går bra att delbetala utbildningen via Klarna. Deras upplägg/avgifter ses i kassan vid påbörjad anmälan/köp (gå till kassans sista steg så ser du förslag på månadskostnad där).

  Andra betalsätt att välja på: kort, paypal i webbutikens kassa. För eventuell delbetalning via paypal maila info@svenskahealingskolan.se

  Precis som andra digitala produkter så finns ingen ångerrätt på utbildningen eftersom man får tillgång till det mesta materialet direkt vid köp.

  Är du osäker på om utbildningen passar dig så är du välkommen att höra av dig till Therese innan med dina funderingar: info@svenskahealingskolan.se


  För att få certifieringen krävs att du gått igenom allt kursmaterial, lämnat in (roliga och enkla) inlämningsuppgifter samt betalat hela din kursavgift.


  Hur länge har jag tillgång till utbildningen och hjälp från mentorn Therese?

  Så länge du vill!

  Kursen är under ständig uppdatering/förbättring och allt nytt material får du också tillgång till. Du behåller kursen så länge du vill. Du kan starta direkt och väljer själv när du vill göra den färdig.

  Börja din utveckling redan idag!
  Bli mer än "bara" healer - bli Healer-terapeut!

  Meddelande från Thereses, ubtildningens mentor:
  Vill du jobba som healer?

  För dig som vill lära dig mer om healing, hälsa intuition, andlig utveckling, kvantfysik och psykologi. Denna nya utbildning bygger till delar på min tidigare populära utbildning Certifierad Änglaterapeut, men i healingutbildningen är fokuset på kanalisering av energier, kvantfysik och healingguider, istället för änglar (även om änglarna också brukar "hänga med" ;-) ).

  Går du redan någon mindre kurs eller Änglaterapeut?
  Hör av dig för ytterligare avdrag på kursavgiften. info@svenskahealingskolan.se

  Går du redan någon av delkurserna eller Änglaterapeut-utbildningen?

  Kontakta Therese för ytterligare rabatt på kursavgiften. Vi drar av det du betalat för den kurs du redan går. :-) info@svenskahealingskolan.se

  Vem är Therese och varför kan hon lära ut om healing?
  Therese började sin egen resa som healer och inom personlig utveckling redan som 14-åring 1997. Hon har sedan dess gått otaliga utbildningar inom allt från healing, kvantfysik, hälsovägledning, eft/tapping, massage/lymfmassage, intuition och mediumskap.

  Hon fortsätter ständigt att vidareutbilda sig inom dessa områden, och delar alltid frikostigt med sig av sina kunskaper och råd till deltagarna på hennes utbildningar.Therese är Certifierad Healer, Atlantean Healing Master Practitioner, Reiki Master, Medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Birkan Tore, Diana Cooper, Tim Whild, Doreen Virtue, Alberto Villoldo, Eleonor Amora, Katharina Arnesen, Pehr Trollsveden, m.fl, m.fl.

  Hon har yrkesexamen i hälsovägledning och information & marknadsföringsteknik. Driver eget företag sedan 2007 (Kreativ Friskvård i Sundsvall AB, Butik Ametist & Svenska Healingskolan), och har utbildat andra inom andlighet i över 10 år.
  Created with