Write your awesome label here.

Certifierad Änglaterapeut

Vill du jobba med medial vägledning, healing, healingmassage och coaching tillsammans med änglarna, för att hjälpa andra att må bättre? Är du ljusarbetaren som vill skapa en bättre värld?

Efter avklarad utbildning kommer du att kunna jobba som Änglaterapeut; intuitiv coach/vägledare, änglakortstolkare, änglahealer och änglahealingmassör.

Ja det här är för mig!

Certifierad Änglaterapeut

Kursintag stänger 5 september för hösten


OBS Om inte knappen nedan funkar, använd denna länk:
https://butikametist.se/collections/kurser-workshops/products/certifierad-anglaterapeut

Beklagar tillfälligt tekniskt problem!

Denna utbildning är för dig som...

 • Brinner för att hjälpa andra
 • Vill utveckla din intuition...
 • ...och samarbeta med änglar
 • Gillar personlig utveckling
 • Vill studera i egen takt

Intuitiv, empatisk, ljusarbetare

För dig som vill utveckla och använda dina intuitiva och helande förmågor för att hjälpa andra med välmående och vägledning.

Passar såväl nybörjare som mer erfarna inom intuitiv utveckling, healing och andlighet.

Drömmer om något större

Kanske vill du byta karriär helt eller jobba "andligt" vid sidan om ditt vanliga jobb. Drömmer om att hjälpa andra med dina förmågor, och om att skapa en bättre värld med mer kärlek och medmänsklighet.

Vad kommer jag att lära mig under utbildningen?

Änglaterapeut-utbildningen innehåller flera mindre delkurser och du kommer bland annat att lära dig detta:
 • -Intuition och klarsinnen samt hur du utvecklar dessa för att bättre kunna kommunicera med änglar och guider.
 • -Mer om änglar och ärkeänglar, deras hierarkier, hur vi kan jobba med dem för välmående, m.m.
 • -Änglahealing och änglahealingmassage (som bygger på lymfmassage och aromaterapi).
 • -Hur man får och tolkar budskap från änglar via änglakort, samt hur man ger vägledning till sig själv och andra.
 • -Hur man renar energier i auran på sig själv eller andra, eller hur man renar hus/byggnader. Även energiskydd.
 • -Psykologi, livsfilosofi och coaching; lär dig mer om hur vi människor fungerar och hur du kan hjälpa dina klienters utveckling. I denna kurs pratar vi även mer om tidigare liv, reinkarnation och uråldrig visdom.

mentorsstöd

 Livecoaching online 2 ggr/månad

Varje månad har du tillgång till din mentor Therese vid två livetillfällen, förutom att du kan kontakta henne via mail eller Messenger när som helst under studietiden.

Passa på att ställa dina frågor om kurserna, änglar, änglakortstolkning m.m och få svar på dina frågor live.

Coachingen sker online och du kan välja att delta via video eller chat om du har frågor att ställa. Eller så kan du bara lyssna på vad övriga deltagare frågar om, vilket såklart också är lärorikt.


Coachingen är värd ca 49.000:- för en studietid på 24 månader. Just nu ingår den helt utan kostnad även i det rabatterade priset, så passa på, till hösten går priset upp!
Write your awesome label here.

Din kursledare och mentor under studietiden

 • Therese heter jag som driver Svenska Healingskolan. Jag är Certifierad Healer / Medium / Änglaterapeut / Massör / Hälsovägledare. Utbildad av bland andra Birkan Tore, Doreen Virtue, Diana Cooper, Tim Whild, James Van Praagh, Eleonor Amora, Pehr Trollsveden m.fl.

  Jag brinner för andlig och personlig utveckling, både för egen del och för att hjälpa andra. Utbildningen Certifierad Änglaterapeut är en kombination av allt jag lärt mig under åren jag studerat inom de områdena, som jag vill förmedla vidare.


   Klicka för att läsa mer om mig
  och de utbildningar jag själv gått
Gå hela eller delar av denna populära utbildning

Certifierad Änglaterapeut - nu uppdelad i 4 steg

Från hösten 2021 är utbildningen uppdelad i 4 steg under ett års tid. För dig som vill bli Certifierad Änglaterapeut gäller alla stegen, du får ett förmånligare pris när du köper alla stegen = hela utbildningen direkt.

Du kan annars välja att gå något/några av stegen eller delkurserna.Steg 1: Änglakommunikation
start 30/8 - avslut 30/11

Delkurser som ingår: Änglakommunikation - Intuition & Klarsinnen - Energiskydd & Rening
Steg 2: Änglahealing
Start 1/12 - avslut 28/2

Delkurser som ingår: 12-chakrasystemet - Änglahealing - ÄnglahealingmassageSteg 3: Änglakort & medial vägledning
Start 1/3 - avslut 30/4Steg 4: Änglaterapi
Start 1/5 - avslut 31/8

Delkurser som ingår: Psykologi & livsfilosofi - Indigo- & kristallbarn - Coaching - Entreprenörskap
Om du redan går eller har gått någon av delkurserna, hör av dig så drar vi av priset du redan betalat på summan för utbildningen! info@svenskahealingskolan.se

Kursinfo - mer info om delkurserna kan du hitta på respektive kurssida


Bonusar som ingår i utbildningen just nu - när du köper hela utbildningen (alla 4 stegen) på en gång!

Bestäm dig IDAG:

Så får du ett presentkort värde 777:- hos Butik Ametist. Hitta dina nya änglakort, kristaller, pekare och kurslitteratur i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.

Bonus-kurs #1

Marknadsföring för ljusarbetare
Värde ca 2.222:-

Bonus-kurs #2

Attraktionslagen. Värde ca 777:-
I samarbete med attraheramera.se

Bonus-kurs #3

4 veckor till mer självkärlek.
Värde ca 1.111:-

Vanliga frågor om utbildningen

Kan man delbetala kursavgiften?

Ja vi erbjuder delbetalning via Klarna.

Anmälan till utbildningen är bindande.

Jag har redan gått någon av delkurserna

I så fall drar vi av summan som du betalat för den eller de kurserna. Kontakta oss så löser vi det! info@svenskahealingskolan.se

Hur lång är utbildningen? När startar den?

Start för årskull 21/22 är 30 augusti 2021. Vi går igenom en delkurs varje månad ungefär, men du har upp till 24 månader på dig att göra klart alla delkurser/hela utbildningen.

Du har tillgång till utbildningen i alla fall i 24 månader. Behöver du förlänga tiden efter det så kontaktar du mig, Therese, så hittar vi en lösning. :-)

Hur fungerar utbildningen?

Kursen är online och du har tillgång till filmer, ljudfiler, pdf-er m.m. i varje delkurs. Delkurserna innehåller prov och inlämningsuppgifter. Diplom erhålles i de flesta delkurser när du har klarat proven och jag har godkänt dina inlämningsuppgifter.

När alla delkurser och slutprov är klara så blir du Certifierad Änglaterapeut.

Therese finns tillgänglig för svar på frågor via kursplattformen, e-post, facebook samt livecoaching online. Deltagare är även välkomna att svara och hjälpa varandra.

Behöver man någon kurslitteratur?

I de flesta delkurserna finns allt material du behöver. Men i vissa delkurser behöver du läsa böcker också. Du kan t.ex. låna dem på biblioteket eller lyssna på dem som ljudböcker.

Certifierad Änglaterapeut

Just nu till oerhört förmånligt pris!

Andriana vågade ta steget och utveckla sina intuitiva gåvor -"Magiskt. Jag har hittat mig själv."

Jag skulle rekommendera Therese och Svenskahealingskolan då utbildningen är jättebra, och att utbildningen är online - man kan göra den i sin egen takt när det passar. Utbildningen är upplagd på ett bra sätt, är lättläst, utbildningen innehåller ljudfiler, video, meditationer, live-coaching där man man få svar på sina frågor och få lite tips från andra, den innehåller inlämningsuppgifter där man kan få träna och testa på själv. Om man har frågor eller om man fastnar någonstans - Therese finns alltid tillgänglig.
 
Innan jag gick denna utbildningen har jag varit sjuk hela tiden, jag hade många negativa tankar, jag hade varit extremt känslig innan. Nu när jag är färdig med utbildningen och är Certificerad Änglatetapeut är jag en helt annan person. Jag har blivit mer frisk, jag har blivit mer positiv och jag är inte lika känslig som innan.

Jag har även utvecklats som människa. Jag har hittat mig själv och har blivit mycket tryggare och säker.

Att jobba och kommunicera med Änglar är helt magiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle klara denna utbildning då jag hade varit mycket rädd för mina mediala förmågor, pga händelser när jag var liten. Men när jag nu lärt mig att hantera min gåva och min intuition försvann rädslan jag hade. 

Jag kan rekommendera andra att gå denna utbildning, och att man ska våga lita på och utveckla sina gåvor, så blir vi fler som kan hjälpa andra som behöver hjälp.

Eftersom jag jobbar som tandsköterska och har en fast anställning så tänkte jag börja jobba som Änglaterapeut som hobbyverksamhet.

Har du funderingar kring hur det är att gå denna utbildning? Behöver du medial vägledning eller distanshealing så är du välkommen att kontakta mig via min facebook-sida
Andriana
Certifierad Änglaterapeut

Röster från elever på utbildningen

Bästa delkursen hittills har varit ängalkortstolkning. Den var givande och det väckte upp nåt hos mig som jag inte tidigare känt när jag lagt kort tidigare. Jag skulle vilja att alla lär sig om änglakommunikation. Det är givande och det påverkar en mycket hur man ser på enkla saker i vardagen. Har funnit stor tröst, och det är hoppingivande. Ens självkänsla förbättras också och man blir mer snäll mot mig själv. Så ja, denna utbildning kan varmt rekommenderas.
Caroline Johansson, undersköterska
Jag rekommenderar denna utbildning till de jag vet har samma stora intresse för änglar och att jobba på olika sätt med olika änglar som jag har. Utbildningen är så bred i detta ämne och har ett så bra upplägg med flera olika kurser som man kan läsa i sin takt under ca 2 år.

Jag tycker att Therese är en duktig, lugn och passande mentor och utbildningslärare, hennes kärlek till änglarna känns så tydligt.

Catharina Warmbold,
friskvårdskonsulent, healer m.m.

Bra med utbildningen: Att jobba på distans på ett enkelt och lättillgängligt sätt med bra upplägg. Bra med personlig feedback vid inlämning av uppgifterna.

Utbildningen har ett bra upplägg att man kan ta hela eller de delar av kursen man är intresserad av. Det är bra att kunna lägga upp studierna som man vill. Bra med info/fbgrupper för kontakt med andra elever.

Maria Eriksson,
Shamansk healer

Det är en fantastisk utbildning där man i lugn och ro får lära sig om änglar och hur man kan göra för att underlätta och utveckla sitt liv.känner stor glädje och tacksamhet för att jag fått denna fina förmån att få gå denna utbildning. Stort tack! Längtar till varje gång jag får logga in och bara vara i detta härliga ämne. Jag ser alla delkurser som ett härligt ljusinsläpp i min vardag. och som ett spännande smörgåsbord.

Ulrika Körsbärskvist,
trädgårdsmästare
Jag skulle rekommendera denna utbildning till de jag vet har samma stora intresse för änglar och att jobba på olika sätt med olika änglar som jag har. Utbildningen är så bred i detta ämne. Bra upplägg med flera olika kurser som man kan läsa i sin takt under ca 1 år. Jag skulle säga att jag tycker att Therese är en duktig, lugn och passande mentor och utbildningslärare, hennes kärlek till änglarna känns så tydligt.

Jag har fått snabb kontakt när jag undrat något och första delkursen var kul och samtidigt lite svår men det bevisar ju att kursen är bra och riktig och äkta.  Jag rekommenderar absolut denna seriösa utbildning till andra som funderar på att gå den!

Created with