Vi söker nu beta-testare till en andra omgång
av denna utbildning

Betaomgång -
Certifierad Healingterapeut -22

För dig som vill lära dig mer om healing och kvantfysik för att bli Certifierad Healingterapeut. Beta-omgång till starkt rabatterat pris, endast hösten 2022.

Utbildningen för dig som:

  • Vill lära dig mer om hur healing, kvantfysik, energier och frekvenser fungerar


  • Vill utveckla dig själv, din intuition, andlighet och healingförmåga


  • Vill hjälpa andra till bättre välmående genom dina healing-gåvor


  • Vill lära dig mer om energiblockeringar - hur/varför de uppkommer och vad man kan göra åt dem


  • Vill lära dig tekniker för energiskydd, rening, och tidigare-liv-healing
Write your awesome label here.


Meddelande från Therese (utbildningens mentor):

Vill du jobba som healer?

Måndag 3 oktober kör jag igång en beta-omgång av min nya online-utbildning Certifierad Healingterapeut. För dig som vill lära dig mer om healing, hälsa intuition, andlig utveckling, kvantfysik och psykologi.

Denna nya utbildning bygger till delar på min tidigare populära utbuldning Certifierad Änglaterapeut, men i healingutbildningen är fokuset på kanalisering av energier, kvantfysik och healingguider, istället för änglar.

Eftersom denna utbildning är helt ny (delarna om healing) så erbjuder jag den till kraftigt reducerat pris till ett begränsat antal "beta-testare" som får hjälpa mig med feedback och önskemål på utbildningens innehåll och utformning.


Är du en av dem som vill ha denna förmånliga chans att vara med och skapa framtidens healingutbildning samtidigt som du själv blir certifierad healingterapeut?

Snabbhets-bonusar!

Anmäl dig till utbildningen senast 3 oktober kl 23.59 så ingår:

-Kursen EFT/tapping för hemmabruk, värde 1.111:-

-Live online healingmeditation / "clearing" med Therese, för att höja din energi, rensa blockeringar, boosta din healingförmåga och stärka tilliten till din healingförmåga. Inkluderar även frågestund. Ca 60 min. Värde ca 999:- (Sessionen spelas in och kan ses igen/i efterhand.)


Går du redan någon av delkurserna eller Änglaterapeut-utbildningen?

Kontakta Therese för ytterligare rabatt på kursavgiften. info@svenskahealingskolan.se

Delkurser som ingår i utbildningen

Beta - Cert. Healingterapeut -22

För dig som vill lära dig mer om healing och kvantfysik för att bli Certifierad Healingterapeut. Beta-omgång till starkt rabatterat pris endast hösten 2022.

Utbildningen ger dig mer kunskap om

-Vad är healing, hur fungerar den och det här med energier och frekvenser?

-Hur ger man healing på distans och/eller till grupper?

-Hälsokunskap och naturlig hälsa

-Psykologi och perdsonlig utveckling (både din och dina klienters)

-Energiblockeringar, rening av sådana samt av entiteter och "energimässiga implantat"

-Självkänsla och skuggarbete - hur transformerar man sina (och andras) "mörka sidor"?

-Tankens makt, attrraktionslagen och manifestering

-Kanalisering av energier och intuitiva budskap/guider

-Entreprenörskap och marknadsföring för andliga företagare och healers (eller hur man driver verksamhet utan företag).
Omdöme om utbildningen från en av kursdeltagarna:

"Jag har gått Beta omgången till Certifierad Healingterapeut 2021-2022. Det är något jag verkligen kan rekommendera till dig som är intresserad av healing och energier.

Therese är en väldigt pedagogisk och inkännande lärare och mentor med stort tålamod och glimten i ögat. Jag känner att jag har en stabil grund att stå på med många verktyg att ta till när det kommer till mitt framtida arbete som healingterapeut.

Live sessionerna (som också spelas in) har varit väldigt givande och roligt att få ”träffa” och lyssna till de andra som också går utbildningen för att utbyta tankar och idéer.

Som Therese brukar säga, det finns inga dumma frågor och det är högt i tak. Oavsett vilken nivå man befinner sig på så får man guidning och stöttning på sin väg framåt. "
- Annica

Vanliga frågor

Hur fungerar utbildningen?

Denna utbildning är helt online och mestadels uppbyggd på självstudier med färdiga studieplansförslag. Du gör den på tider och platser som passar dig. Det går därför utmärkt att kombinera utbildningen med jobb, familj och/eller andra studier.

Beräknad tidsåtgång ca 5-10 timmar/vecka beroende på vilen delkurs vi jobbar med den aktuella månaden, samt hur mycket tid du vill lägga ner på studierna. Vissa delkurser kräver betydligt mindre tid än andra, och vi har försökt lägga dessa vid tider på året när det kanske är fullt upp med annat, t.ex. jul, semester etc.

2 gånger/månad har vi live online coaching med mentorn Therese. Dessa är frivilliga att vara med på, men brukar vara väldigt givande. Sessionerna spelas in och kan ses i efterhand. Dessa sessioner hålls via Zoom. Frågor kan ställas via chat eller muntligt via ljud eller video (frivilligt).


Utbildningens längd är ca 11 månader, men du har upp till 24 månader på dig att slutföra den.

Inga förkunskaper behövs.

Viss kurslitteratur behövs, även om det mesta ingår i kursen. Böckerna brukar ofta finnas på bibliotek eller som ljudbok.

Delbetalning? Ångerrätt?

Det går bra att delbetala utbildningen via Klarna. Deras upplägg/avgifter ses i kassan vid påbörjad anmälan/köp.

Andra betalsätt att välja på: kort, paypal.

Precis som andra digitala produkter så finns ingen ångerrätt på utbildningen eftersom man får tillgång till det mesta materialet direkt vid köp.

Men om du inom 10 dagar ångrar dig så kontaktar du Therese för återbetalning.

Vad innebär en beta-omgång?

Denna utbildning bygger till viss del på vår tidigare utbildning till Certifierad Änglaterapeut (men här helt utan "inblandning av änglar").

De nya delarna i utbildningen är dem inom healing och skuggarbete. Eftersom dessa är nya så söker vi så kallade beta-testare som får prova utbildningen till rabatterat pris, mot att de ger feedback på innehåll och utformning. På så vis hjälper du till att utforma framtidens healingutbildning, samtidigt som du själv får utbildningen till förmånligt pris.

Kursmaterialet kommer i de healing-relaterade delkurserna alltså att tas fram under utbildningens gång - utifrån deltagarnas önskemål och behov.

Beta - Cert. Healingterapeut -22

För dig som vill lära dig mer om healing och kvantfysik för att bli Certifierad Healingterapeut. Beta-omgång till starkt rabatterat pris endast hösten 2022.

Vem är Therese och varför kan hon certifiera healers?

Therese började sin egen resa som healer och inom personlig utveckling redan som 14-åring 1997. Hon har sedan dess gått otaliga utbildningar inom allt från healing, kvantfysik, hälsovägledning, eft/tapping, massage/lymfmassage, intuition och mediumskap.

Hon fortsätter ständigt att vidareutbilda sig inom dessa områden, och delar alltid frikostigt med sig av sina kunskaper och råd till deltagarna på hennes utbildningar.

Therese är Certifierad Healer, Atlantean Healing Master Practitioner, Reiki Master, Medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Birkan Tore, Diana Cooper, Tim Whild, Doreen Virtue, Alberto Villoldo m.fl, m.fl.

Hon har yrkesexamen i hälsovägledning och information & marknadsföringsteknik. Driver eget företag sedan 2007 (Kreativ Friskvård i Sundsvall AB, Butik Ametist & Svenska Healingskolan), och har utbildat andra inom andlighet i ca 10 år.
Created with