Är du en jord-ängel?

Therese

11 tecken på att du är en jordängel

1. Du sträcker alltid ut en hjälpande hand till andra, om det så handlar om att göra något rent praktiskt eller trösta, stötta och lyssna.

2. Även människor som du inte känner kan öppna sig för dig och prata om sina bekymmer med dig.

3. Du har svårt att säga nej och sätta gränser gentemot andra.

4. Du ser alltid det goda i människor, och accepterar alla som de är.

5. Du tänker alltid positivt, och försöker hitta "meningen" även med svåra/jobbiga saker som händer.

6. Du är inte tävlingsinriktad, och kan bli genuint glad för andras skull när de lyckas väl med något, vinner tävlingar etc.

7. Du hjälper gärna andra men vill inte ha beröm eller berömmelse för det. Du hjälper gärna till "i det tysta", i bakgrunden. 

8. Du har alltid känt det som att du har ett verkligt syfte här på jorden. 

9. De ber sällan om hjälp för sig själva. De har till och med svårt att ta emot hjälp från andra, det får dem att känna sig "olustiga".

10. Du kanske har svårt att känna dig nöjda med din kropp, och att känna dig "hemma" i den. Därav kanske du även har svårt att jorda dig.

11. Du känner ofta att du inte riktigt "hör hemma" på den här planeten, som att du egentligen härstammar från någon annanstans. Du kan även ha känt som en "hemlängtan" dit, och ha känt dig "annorlunda än andra" sedan du var barn.Känner du igen dig?
Då kan du mycket väl vara en jordängel!


Vad är en jordängel då?
En del menar att jordänglar är änglar som väljer att födas som människor för att hjälpa till på Jorden. Medan andra menar att det helt enkelt är upplysta och empatiska själar som väljer som en del av sitt livssyfte att hjälpa människor på olika vis. Så kallade ljusarbetare/ljusbärare. Hur det exakt ligger till är ju svårt att veta/säga. 

Oavsett vad så är jordänglar fina, vänliga själar som hjälper andra. Och de kan behöva komma ihåg att de faktiskt är här i detta liv som just människor, oavsett var deras själ har sitt ursprung, så de behöver ibland påminnas om att även ta hand som sig själva (för att orka hjälpa andra).


Varför behövs jordänglar?
VI lever i en tid av mycket osäkerhet, men även andligt uppvaknande. Jordänglar är ljusbärare som är här för att hjälpa till att sprida ljus och kärlek, hur klyschigt det än må låta. Världen är på väg att bli ett bättre ställe, men människorna behöver hjälp för att nå dit. Hjälp att inse att vi är alla "ett", förenade, och att vi alla kan må bra om vi hjälps åt, istället för att bråka och kriga.

Människorna behöver påminnas om att det viktiga är vårt inre, vår personliga och andliga utveckling, inte att vara chef/ha makt, eller ha mycket pengar och jaga statussymboler.

De behöver hjälp att hitta sitt inre välmående, och att förstå att de har allt de behöver, att ha tillit till sig själva och till Universum.

Därför behövs jordänglar / ljusarbetare!

Vill du lära dig kommunicera bättre med änglarna?

healingbloggen

Författare: ThereseCert. Healer / Medium / Angel Card Reader / Massör / HälsovägledareUtbildad av bl.a. Birkan Tore, Doreen Virtue, Pehr Trollsveden mfl.Porträttfoto: Fotograf Smultronstrå
Skapad med