EFT + Healing = Sant?

Therese
Förutom healing är EFT/tapping ett av mina favoritverktyg för att må bra, t.ex. för att släppa stress och gamla tankemönster.

Faktum är att de båda går utmärkt att kombinera med varandra, eller med andra terapeutiska metoder för den delen.

EFT/tapping kan man använda för att hjälpa till att lösa energiblockeringar och gamla tankemönster, så metoden funkar såklart prima för sig själv. Men kombinerat med healing, samtalsterapi, massage, hälsovägledning (kost, träning, avslappning) etc går det att åstadkomma ännu större förändringar.


Fem sätt att kombinera EFT / tapping med andra behandlingsmetoder:

-Healingbehandlingar kan bli mer effektiva eftersom man med EFT kan lösa energiblockeringar.

-Massören kan hjälpa sin klient att varva ner och/eller lindra smärta med EFT.

-Samtalsterapeuten kan med EFT nå djupare i sin klients undermedvetna för att släppa känslomässiga trauman, även vid exempelvis PTSD.

-Kostrådgivaren kan jobba med EFT för att hjälpa sina klienter till nya vanor, viktnedgång m.m.

-Personliga tränaren eller lag-coachen kan ha EFT som verktyg för motivation, målbildsträning och så vidare.


Vad gör EFT/tapping?
Eftersom EFT/tapping hjälper oss att jobba med våra undermedvetna programmeringar – rensa gamla tankemönster som hindrar oss att nå våra mål, och programmera in nya målbilder och ”beliefs”, är det så otroligt användbart - såväl för privatpersoner och hemmabruk som för yrkesverksamma terapeuter.

Tekniken är enkel att lära sig, du kan lära dina klienter den på några minuter, och de kan jobba med den hemma sedan för ännu mer varaktigt resultat och som ”hemläxor” mellan era sessioner.

EFT/tapping hjälper oss även att varva ner, släppa stress och oro, och fungerar snabbt och effektivt vid ångestproblematik och fobier. Det kan därför också hjälpa vid sömnbesvär, smärta och utbrändhet. Ett verktyg som alla borde kunna, helt enkelt. 😊Nyfiken på att lära dig mer?
>>> Läs mer om vår utbildning till EFT/tapping-terapeut här

Created with